Driejarige Tora-Cyclus, wekelijkse lezing

Er op uit! maakt gebruik van het leesrooster “de Driejarige Tora-Cyclus”, verder te noemen DTC. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar het leesrooster of de achtergronden. Misschien wil je wel meelezen met dit rooster. Op deze pagina vind je hierover meer informatie.

Kees en Anneke Bloed leggen zich er op toe dit leesrooster binnen de huidige context beschikbaar te maken. Er op uit! heeft gebruik gemaakt van hun kennis en inzichten over achtergronden van de DTC. In het document “het lesrooster op hoofdlijnen” wordt op pagina 8, 9 en 10 uitgelegd wat de specifieke waarde van het leesrooster is voor de kinderwerkmethode. Het rooster legt vele schatten bloot voor de kinderen.

Ook volwassenen kunnen zich de rijkdommen van dit leesrooster toe-eigenen. Wekelijks verschijnt er een parasha (=Een gedeelte van de Tora) van de hand van Kees en Anneke die een inleiding is op de lezing van die week. Meer informatie over deze parasha’s en de mogelijkheid om je aan te melden om deze wekelijkse inleidingen per email te gaan ontvangen vind je op  www.keesbloed.nl/bijbelleesrooster-in-drie-jaar.

Meld je aan als ‘Proef’ kerk

50 lessen proeven tegen gereduceerd tarief. Voor € 100 (i.p.v. €
250) kan een kerk een half jaar kennismaken

Tevens ontvangt de kerk een druivenstruik.

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers.

NederlandsEnglish
Naar boven