Geef om kinderen en wordt partner!

Vind je net als wij dat we moeten investeren in de jongste generatie? Ben je enthousiast over Kinderwerk Er op uit! Wordt dan partner en help mee kinderen bij Jezus te brengen in Nederland en wereldwijd.

Gaaf dat je overweegt om financieel partner te worden. Hieronder vindt je verschillende doelen waarin je kunt investeren. Bid er voor en volg je hart, zodat je 100% betrokken zult zijn bij het doel waaraan je geeft.

Het ontwikkelfonds

Het ontwikkelfonds dekt alle kosten die nodig zijn om de methode verder te ontwikkelen. Er zijn momenteel twee specifieke projecten waarbij jullie partnerschap nodig is.

1. Nederland
We willen de methode in Nederland verder onder de aandacht brengen bij kerken, scholen en gezinnen. Voor gebruik op scholen moeten we aanvullende ontwikkelingen uitvoeren.
Kosten per jaar € 5.000

Projectcode: 202 Nederland

2. Wereldwijd verspreiden

Project Malawi

We willen de methode wereldwijd verspreiden. De methode wordt inmiddels gebruikt in Malawi en we hebben toegang tot heel veel andere landen via de stichting met wie we samenwerken. Lees hierover meer>>>
Daarom zijn we de methode momenteel in het Engels aan het vertalen.
Iedere les kost € 75. Vijftig lessen zijn er vertaald. We moeten nog tweehonderd lessen. Voor 100 lessen hebben we al financiering. We zoeken nog 100 partners die € 75 investeren in Gods Koninkrijk.

Projectcode: 203 Vertaling Engels

Je kunt ook gewoon bijdragen aan het ontwikkelfonds, om alle voorkomende kosten mee te dekken.

Projectcode: 200 Ontwikkelfonds

Ondersteuning van Ronald en Ina

Ronald is initiator en ontwikkelaar van Kinderwerk Er op uit! In opdracht van het bestuur van stichting Er op uit! voert hij het beleidsplan uit. Hij stuurt een team van vrijwilligers en professionals aan.
Ina heeft een groot gedeelte van de moestuinlessen ontwikkeld.
Je kunt specifiek geven voor het levensonderhoud van Ronald en Ina.

Projectcode: 100 Ronald en Ina Blonk

Hoe kun je geven

Giften kun je overmaken naar: Stichting Er op uit!
IBAN: NL49 RABO 0364 4526 17
BIC: RABONL2U of RABONL2UXXX
Mededeling: Schrijf bij de mededeling de projectcode en de bijbehorende omschrijving, zoals hierboven genoemd.

Stichting Er op uit! heeft de ANBI status, waarmee giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

Geïnformeerd blijven
Wanneer je partner wordt, dan houden we je op de hoogte met een nieuwsbrief die eens in het kwartaal per email wordt verzonden. Eens per maand versturen we een gebedsmail. Wanneer je interesse hebt in een van beide, dan horen we het graag.

Het contactformulier: Geef aan waarover je informatie wilt en hoe wij je kunnen bereiken. Wij zullen dan spoedig contact opnemen.

    NederlandsEnglish