Geef om kinderen en wordt partner!

Vind je net als wij dat we moeten investeren in de jongste generatie? Ben je enthousiast over Kinderwerk Er op uit! Wordt dan partner en help mee kinderen bij Jezus te brengen in Nederland en wereldwijd.

Gaaf dat je overweegt om financieel partner te worden. Hieronder vindt je verschillende doelen waarin je kunt investeren. Bid er voor en volg je hart, zodat je 100% betrokken zult zijn bij het doel waaraan je geeft.

Code 200 – Het ontwikkelfonds

Project Malawi

Het ontwikkelfonds dekt alle kosten die nodig zijn om de methode verder te ontwikkelen. We willen de methode wereldwijd verspreiden. Inmiddels hebben we alle lessen in het Engels vertaald. De lessen worden momenteel gebruikt in Malawi en Kenia en de kinderwerkers en kinderen zijn heel enthousiast. Lees meer>>>

Code 210 Aanpassing op lokale situatie (contextualisatie)

Na het vertalen begint de grote klus van het aanpassen van de lessen op de Afrikaanse situatie. We werken daarvoor samen met een team Keniaanse voorgangers, die we hun onkosten vergoeden.
Voor de ontwikkeling van de moestuinlessen volgens de concepten van Foundation for Farming huren we iemand in Nederland in.
Lees meer over wat er allemaal aangepast wordt >>>

De kosten per jaargang zijn ongeveer € 2.500, dit is ongeveer € 50 per les. Code 210.

Code 300 Vertalen in lokale talen

Code 301 Chichewa – Malawi en delen van Mozambique, Zimbabwe en Zambia (9,5 miljoen)

De eerste vertaling die we zullen gaan doen, is die naar Chichewa, de Malawiaanse taal. Per les kost dit € 100. In totaal zijn er 300 lessen. Code 301

Code 302 Kiswahili – Kenia, Tanzania, Burundi, Uganda, Rwanda, Congo-Kinshasa, Malawi, Mozambique (80 miljoen mensen)

Per les kost dit € 100. In totaal zijn er 300 lessen. Code 302

Code 303 Telugu – Andhra Pradesh India (66 miljoen mensen)

Per les kost dit € 100. In totaal zijn er 300 lessen. Code 303

Code 201 Projectleiderschap

Het bestuur van stichting Er op uit! huurt een projectleider in om het beleidsplan uit te voeren. De projectleider stuurt een team van vrijwilligers en professionals aan. Momenteel wordt dat werk uitgevoerd door Ronald Blonk, initiatiefnemer van de kinderwerk methode Er op uit!
Je kunt specifiek hiervoor geven.

Hoe kun je geven

Giften kun je overmaken naar: Stichting Er op uit
IBAN: NL49 RABO 0364 4526 17
BIC: RABONL2U of RABONL2UXXX
Mededeling: Schrijf bij de mededeling de projectcode en de bijbehorende omschrijving, zoals hierboven genoemd.

Stichting Er op uit! heeft de ANBI status, waarmee giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

Periodieke schenking aan stichting Er op uit!

Wanneer je boven de 11% aan giften geeft, kun je een periodieke overeenkomst sluiten waardoor je giften toch belastingaftrekbaar zijn. Bij interesse regelen we dit graag voor je.

Geïnformeerd blijven

Wanneer je partner wordt, dan houden we je op de hoogte met een nieuwsbrief die eens in het kwartaal per email wordt verzonden. Eens per maand versturen we een gebedsmail. Wanneer je interesse hebt in een van beide, dan horen we het graag.

Het contactformulier: Geef aan waarover je informatie wilt en hoe wij je kunnen bereiken. Wij zullen dan spoedig contact opnemen.

    Nederlands Nederlands English English
    Nederlands Nederlands English English