Het (Joodse) huwelijk

Het huwelijk staat symbool voor de relatie tussen God en zijn gemeente. In de Joodse traditie is het huwelijk en daaraan gekoppeld het voortgaan van de generaties, de kern van het bestaan. Kinderen maken op speelse wijze kennis met achtergronden van het Joodse huwelijk ten tijde van Jezus. In de tradities zitten verschillende geestelijke lessen verborgen. Door hen hiermee bekend te maken ontdekken ze twee dingen. Het eerste is dat ze de waarde van het huwelijk gaan zien en dat dit echt hoort bij hoe God het heeft bedoeld. Het tweede is dat ze proeven aan het mysterie, dat wij ooit de bruid zullen zijn van God.

De les is samengesteld met medewerking van Timo van den Heuvel, theatermaker en liedjesschrijver. Er zitten aanstekelijke spreekkoren in de lessen, die verweven zijn in een verhaal, dat ze kunnen gaan uitspelen en uitvoeren. In de derde les zullen ze dan al in staat zijn om een toneelstuk op aanstekelijke wijze uit te voeren.

Serie over het huwelijk3 lessen
Groep 3-5 (6-9 jaar)€ 60

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

De afnemer koopt een licentie voor dit lespakket. De licentie geeft 1 jaar toegang tot de website en de afnemer verwerft het ongelimiteerde gebruiksrecht van de lessen voor eigen gebruik.

Betalings- en algemene voorwaarden

  • De consument verplicht zich om 14 dagen na ontvangst van de factuur het bedrag op de rekening van Er op uit! te storten.
  • Het bestelde pakket komt op zijn laatst 5 werkdagen na ontvangst van het bedrag op de rekening van Er op uit! beschikbaar, tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.
  • Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Meld je aan als ‘Proef’ kerk

50 lessen proeven tegen gereduceerd tarief. Voor € 100 (i.p.v. €
250) kan een kerk een half jaar kennismaken

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers.

NederlandsEnglish
Naar boven