Geef voor kinderen en wordt partner!

Vind je net als wij dat we zorgvuldig moeten investeren in de volgende generatie van de kerk? Ben je enthousiast over Er op uit! en denk je dat het belangrijk is dat we kinderen toerusten, zodat ze een zoutend zout en lichtend licht zullen zijn in de maatschappij? Investeer dan mee in de methode en wordt een partner in onze missie.

Je kunt op twee manieren investeren.

1. Door ondersteuning van Ronald en Ina
Ronald besteedt 90% van zijn tijd aan Er op uit! en Ina schrijft alle moestuinlessen. Deze tijdsinvestering is alleen mogelijk doordat partners hen hier financieel in vrijzetten. Je kunt hen ondersteunen met een eenmalige gift of met regelmatige giften. Jouw rol als betrokken en gevende partner is cruciaal om Er op uit! volledig te ontwikkelen.

 

 

 

 

2. Investeer in het kinderen-ontwikkelingsfonds
We huren regelmatig specialisten in, doen promotie en hebben lopende kosten. Deze kosten betalen we uit dit fonds. Dit fonds zorgt ervoor dat we creatievere en aansprekender lessen kunnen ontwikkelen, meer bekendheid kunnen geven aan de methode en met professionele spullen kunnen werken.
We verlangen er naar dat de kinderen spelenderwijs leren om stappen in geloof te zetten.
Ben je geïnteresseerd in meer informatie over de achterliggende plannen, neem dan contact op met Ronald Blonk | 06 48127082 of via het contactformulier.

 

 

 

Hoe kun je geven
Giften kun je over maken naar Stichting NGW.
Rekeningnummer: NL76 INGB 0000 8151 98
Bij de mededeling zijn er twee opties:
Optie 1: Giften voor Ronald en Ina’s levensonderhoud, schrijf dan “Project Er op uit code 32501“.
Optie 2: In het geval dat je investeert in het ontwikkelingsfonds schrijf dan “Project Er op uit Kinderen-Ontwikkelingsfonds code 32502“.
NGW heeft de ANBI status, waarmee giften aftrekbaar zijn voor de belasting.
Via deze link kom je op onze persoonlijke pagina bij NGW.

Geïnformeerd blijven
Wanneer je partner wordt, dan houden we je op de hoogte met een nieuwsbrief die eens in het kwartaal per email wordt verzonden. Eens per maand versturen we een gebedsmail voor wie zich daarvoor aanmeldt. Wanneer je interesse hebt in een van beide, dan horen we het graag.

Het contactformulier: Geef duidelijk aan waarover je informatie wilt en hoe wij je kunnen bereiken. Wij zullen dan spoedig contact opnemen.

Meld je aan als ‘Proef’ kerk

50 lessen proeven tegen gereduceerd tarief. Voor € 100 (i.p.v. €
250) kan een kerk een half jaar kennismaken

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers.

NederlandsEnglish
Naar boven