Help mee!

Wij werken met een enthousiast team van vrijwilligers aan deze methode. Er is echter nog veel werk te doen. Daarom is er ruimte voor mensen die hun talenten willen inzetten om kinderen toe te rusten in geloof.

Ontwikkelen van moestuinlessen
We zijn dringend op zoek naar iemand die moestuinlessen wil schrijven voor jaar 2 en 3. Het is een doorontwikkeling op jaar 1. In jaar 2 en 3 worden slechts enkele andere groenten er bij gezaaid. Het is de bedoeling dat andere aspecten aan het bodemleven en de groei van planten aan de orde komen. Zodat de kinderen zich keer op keer weer kunnen verwonderen over Gods schepping. In iedere les zit ook een geestelijke link. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de natuur en moestuinieren en dat je vaardigheden hebt in het voorbereiden van een les op kind niveau. Je werkt vanuit huis en we overleggen via skype. Per ontwikkelde les kunnen we een passende beloning afspreken.

Wanneer je jezelf in bovenstaande herkent en meer informatie wilt, neem dan direct contact op met Ronald, 06 48127082.

Schrijven van Bijbelverhalen aan de hand van het lesdoel
Kun je goed vertellen? Vind je het fijn om Bijbelverhalen kort en bondig neer te zetten op papier. Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Kijk hier voor een uitgebreide vacature ‘Kinderwerk lesontwikkelaar‘.

Bedenken en uitwerken van verwerkingen
Ben je creatief en vind je het belangrijk dat de kinderen lekker bewegen tijdens de les. Vind je het belangrijk dat jongens en meisjes worden uitgedaagd in hun eigen manier van leren. Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Kijk hier voor een uitgebreide vacature ‘Kinderwerk lesontwikkelaar‘.

Vormgeving
Ben je handig met MS Word? Vind je het belangrijk dat lessen er aantrekkelijk uitzien? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Wil je meer weten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel.

 

Stand promotie: Houd je er van om met mensen te praten op bijeenkomsten en conferenties? Ben je een enthousiast persoon? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Wil je meer weten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel.

 

Communicatie: Heb je ervaringen met het schrijven van nieuwsbrieven, benaderen van de pers, website beheer en andere zaken? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Wil je meer weten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel.

 

Wanneer een of meerdere van deze functies je aanspreken, neem dan contact met ons op. Bedenk dat het niet gaat om betaalde functies.

Geef duidelijk aan om welke functie het gaat, hoe we je kunnen bereiken en waarom je solliciteert. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Meld je aan als ‘Proef’ kerk

50 lessen proeven tegen gereduceerd tarief. Voor € 100 (i.p.v. €
250) kan een kerk een half jaar kennismaken

Tevens ontvangt de kerk een druivenstruik.

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers.

NederlandsEnglish
Naar boven