Help mee!

Wij werken met een enthousiast team van vrijwilligers aan deze methode. Er is echter nog veel werk te doen. Daarom is er ruimte voor mensen die hun talenten willen inzetten om kinderen toe te rusten in geloof.

Stand promotie: Houd je er van om met mensen te praten op bijeenkomsten en conferenties? Ben je een enthousiast persoon? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Wil je meer weten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel.

Communicatie: Heb je ervaringen met het schrijven van nieuwsbrieven, benaderen van de pers, website beheer en andere zaken? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Wil je meer weten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel.

Wanneer een of meerdere van deze functies je aanspreken, neem dan contact met ons op. Bedenk dat het niet gaat om betaalde functies.

Geef duidelijk aan om welke functie het gaat, hoe we je kunnen bereiken en waarom je solliciteert. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

NederlandsEnglish
Naar boven