Help mee als vrijwilliger!

Wij werken met een enthousiast team van vrijwilligers aan deze methode. Er is echter nog veel werk te doen. Daarom is er ruimte voor mensen die hun talenten willen inzetten om kinderen toe te rusten in geloof. Alle functies kunnen vanuit huis en op de eigen tijd worden uitgevoerd. Een vrijwilligers vergoeding behoort tot de mogelijkheden en in opdracht gemaakte kosten worden vergoed door stichting Er op uit! Wil je stage lopen vanuit een mbo, hbo of andere (communicatie) opleiding dan kan dat.

Vacatures

Meehelpen moestuinlessen aanpassen naar de Afrikaanse situatie

Dit zijn volwassenen, maar we willen dit de kinderen gaan leren, en veel meer.

We willen de moestuinlessen aanpassen aan de Afrikaanse, droog klimaat en andere groenten/grondbewerking, situatie. Als we duidelijk hebben hoe we het gaan doen, moeten heel veel lessen worden doorgelopen en in detail worden aangepast. Heb je ervaring met moestuinieren, mogelijk in de Afrikaanse situatie. En zou je je in willen zetten in Gods koninkrijk voor de jongsten van Zijn gemeente? Neem dan contact op. Alleen samen kunnen we verschil maken.

Meehelpen lessen aanpassen naar de Afrikaanse/Indiase situatie

In Afrika hebben ze weinig spullen om mee te knutselen. Wij moeten verwerkingen hier op aanpassen.

We willen de geestelijke lessen aanpassen aan de Afrikaanse situatie. Daarvoor moeten alle lessen worden doorgelopen en in detail worden aangepast op de lokale situatie. Heb je ervaring met kinderwerk in de Afrikaanse / Indiase situatie. En zou je je in willen zetten in Gods koninkrijk voor de jongsten van Zijn gemeente? Neem dan contact op. Alleen samen kunnen we verschil maken.

Aanpassen sjablonen in de lessen van Nederlands naar Engels(tijdelijk)

De lessen worden vertaald in het Engels. De sjablonen/plaatjes in de lessen moeten daarom aangepast worden van Nederlands naar Engels. Dat is heel simpel werk, maar moet wel 500 keer gebeuren. Je kunt dit werk rustig op je eigen tijd uitvoeren. Het zou Ronald heel erg helpen als iemand dat zou willen doen. Het totaal aantal uur, verdeeld over 2 maanden is naar schatting 50 uur.

Administratie mdw (ca. 1 uur per week)

Er zijn enkele kleine administratieve taken die iedere week terugkeren. Zoals het opvolgen van aanvragen van proeflessen. Het beschikbaar stellen van de weekles op de website. Dit kan allemaal vanuit huis worden gedaan. Per week is het niet veel werk, maar ik probeer aanvragen wel binnen 24 uur op te volgen. Ben jij in principe iedere dag beschikbaar en zou je mensen graag op een enthousiaste manier voorzien van informatie? Neem dan contact op!

Communicatie mdw Social media (2 uur per week)

Heb je ervaringen met het schrijven van nieuwsbrieven, benaderen van de pers, website beheer en andere zaken? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Wil je meer weten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel.

Stand promotie (1 of 2x per jaar)

Houd je er van om met mensen te praten op bijeenkomsten en conferenties? Ben je een enthousiast persoon? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Wil je meer weten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel.

Neem contact op bij vragen

Wanneer een of meerdere van deze functies je aanspreken, neem dan contact met ons op. Bedenk dat het niet gaat om betaalde functies.

Geef duidelijk aan om welke functie het gaat, hoe we je kunnen bereiken en waarom je solliciteert. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

    NederlandsEnglish