Help mee!

Wij werken met een enthousiast team van vrijwilligers aan deze methode. Er is echter nog veel werk te doen. Daarom is er ruimte voor mensen die hun talenten willen inzetten om kinderen toe te rusten in geloof. Alle functies kunnen vanuit huis en op de eigen tijd worden uitgevoerd. Een vrijwilligers vergoeding behoort tot de mogelijkheden en in opdracht gemaakte kosten worden vergoed door stichting Er op uit!

Vacatures

Administratie mdw (ca. 1 uur per week)

Er zijn enkele kleine administratieve taken die iedere week terugkeren. Zoals het opvolgen van aanvragen van proeflessen. Het beschikbaar stellen van de weekles op de website. Dit kan allemaal vanuit huis worden gedaan. Per week is het niet veel werk, maar ik probeer aanvragen wel binnen 24 uur op te volgen. Ben jij in principe iedere dag beschikbaar en zou je mensen graag op een enthousiaste manier voorzien van informatie? Neem dan contact op!

Stand promotie (1 of 2x per jaar)

Houd je er van om met mensen te praten op bijeenkomsten en conferenties? Ben je een enthousiast persoon? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Wil je meer weten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel.

Neem contact op bij vragen

Wanneer een of meerdere van deze functies je aanspreken, neem dan contact met ons op. Bedenk dat het niet gaat om betaalde functies.

Geef duidelijk aan om welke functie het gaat, hoe we je kunnen bereiken en waarom je solliciteert. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

    Nederlands Nederlands English English
    Nederlands Nederlands English English