29-11-2018 | Happy kids

Als ik naar deze foto kijk zie ik een hoop blije kinderen. Ze hebben hun gekweekte pompoenen geoogst en zijn daar zo te zien erg blij mee. Als ik ‘happy kids’ om mij heen heb, doet dat mij goed als vader. Dan ben ik ontspannen, tevreden en kan ik erg genieten van ze. Daarom gun ik andere kinderen via zondagsscholen ook deze vernieuwde kinderwerk methode.

Omdat niet iedereen van de nieuwe kinderwerkmethode Er op Uit! heeft gehoord, mag ik meehelpen om de blijde kinderboodschap rond te bazuinen met mijn communicatieve gaven en talenten.

In november is de promotie campagne van Er op uit! gestart. Met name via de website van CIP.nl hebben we drie verschillende banners geplaatst en worden er verschillende opinieartikelen geschreven die de link tussen actualiteit en de inhoud van het kinderwerk leggen. De banners hebben we de stijl meegegeven van de kenmerkende illustraties die gebruikt worden bij het kinderwerk.

Ook zijn er twee acties uitgerold: Een actie om druivenstruiken in kerktuinen te planten als een kerk een presentatie aanvraagt en de actie dat we proefkerken zoeken die de kinderwerk methode voor een aantrekkelijk bedrag een half jaar willen uitproberen.

We merken dat meer mensen de website bezoeken en meer mensen bekend raken met het Er op uit!-programma. Dat is mooi, maar we willen nog meer mensen bereiken. Jij kan ons helpen hiermee, door bijvoorbeeld dit bericht door te delen op facebook of instagram, je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief en deze door te sturen aan mensen waarvan jij vindt dat ze moeten weten dat Er op uit! er is. Je kunt een blog schrijven op je eigen website. Help je mee?

Ik wens je veel ‘happy kids’-momenten toe! Jaïro P.H. – communicatie Er op uit!

NederlandsEnglish
Naar boven