13-11-2020 | Gezocht een ‘proef’ basisschool

De kinderwerkmethode is klaar om op basisscholen geïmplementeerd te worden. Voor iedere groep zijn er het jaar rond lessen beschikbaar. Wij zijn nu op zoek naar een basisschool die proef wil draaien met de methode. Liefst een maand, maar het mag natuurlijk ook langer zijn. Een half jaar of een jaar.
De methode is in de basis ontwikkeld voor gebruik in de kinderdienst. De lessen kunnen ook goed tot hun recht komen in een school omgeving.

Op de pagina voor scholen, staat verder uitgewerkt hoe de lessen ingezet kunnen worden door de weeks en wat de voordelen van het werken met kinderwerk Er op uit! zijn. Daar vind je ook een rooster voor alle groepen (0-8). Check ook de pagina over hoe kinderen die spelenderwijs leren leren tot vier keer meer.

Onderwijsteam met LEV

Waarschijnlijk zullen er nog wel kleine aanpassingen aan het materiaal moeten worden gedaan om het hele geschikt te maken voor de onderwijs omgeving. Daarom zoeken we een onderwijsteam dat LEV (hart) heeft voor Godsdienstonderwijs. En die bereid is nieuwe paden te bewandelen. Zodat de kinderen geïnspireerd zullen worden door de Bijbel.

Wat bieden wij?

Wij bieden de lessen tegen een gereduceerd tarief aan. En we bieden zo veel mogelijk ondersteuning door middel van presentaties aan het leraren team en begeleiding in het gebruik van de lessen.

Wat verwachten wij?

Wij verwachten dat de leraren mondeling of schriftelijk feedback geven op de lessen en wat zij zouden veranderen. Een evaluatie ronde op school of via skype/zoom.

Contact

Neem bij interesse vrijblijvend contact op met Ronald Blonk, 06 48127082 of stuur een email naar info@kinderwerkeropuit.nl.

    Aanmeldformulier voor scholen
    Nederlands Nederlands English English
    Nederlands Nederlands English English