05-11-2020 | Maak kennis met scheppingslessen

Het getuigenis van de schepping over onze Schepper is enorm krachtig. Helaas heeft de boze de laatste 100 jaar veel stof doen opwaaien om Gods Intellectueel Eigendom te verdoezelen.

Wetenschap

Gelukkig zijn er veel christelijke wetenschappers die ons haarfijn kunnen uitleggen, hoe we kunnen zien, dat theorieën over evolutie, Big bang, neveltheorieën, verre van compleet zijn. Sterk nog. Als je dieper inzoomt op deze theorieën, dan ontdek je juist door deze theorieën dat er wel een God moet zijn.

Onderwijs hierover heel belangrijk

Onderwijs aan onze kinderen over hoe de schepping in elkaar steekt vanuit christelijke perspectief is extreem belangrijk. Het leert ze om geleid door de Heilige Geest, onderscheid te maken in wat ze horen in het dagelijks nieuws.
Stichting Logos houdt zich hier fultime mee bezig.

Geschikt voor 9-15 jaar

De inhoud en opbouw van deze lessen is geschikt voor kinderen van 9 tot 15 jaar. De inhoud van de lessen is overigens vaak niet bekend bij menig volwassen christen. Een preek over de lessen kan eenvoudig gegeven worden met de inhoud van deze lessen.

Kennismakingsaanbod voor basis en middelbare scholen en kinderdiensten van kerken

Als Er op uit! bieden we de eerste les over de schepping gratis aan. In deze les wordt behandeld hoe bijzonder ons zonnestelsel in elkaar zit. En het laat zien dat geen enkele theorie kan verklaren hoe de planeten zijn ontstaan. Lees meer over de lessen en hoe je de les kunt bestellen. >>>

Nederlands Nederlands English English
Nederlands Nederlands English English