10-11-2018 | Druivenstruik actie

Om meer symboliek in kerktuinen te krijgen heeft Er op uit! een druivenstruik actie opgezet. Aan kerken die meer willen weten over de kinderwerkmethode van Er op uit! bieden we een gratis druivenstruik aan.

Samen met de struik wordt een Er op uit! les aangeboden over de ware wijnstok uit Johannes 15. Zodat kinderwerkers samen met de kinderen de druivenstruik kunnen poten als verwerking bij de Bijbeltijd. Kinderen proeven met deze les letterlijk en figuurlijk de vruchten ervan. Jezus gebruikt het beeld van de wijnstok en de ranken in Johannes 15. Hij zegt:

“Ik ben de ware Wijnstok en Mijn Vader is de Wijngaardenier. Elke rank die in Mij geen vrucht draagt, neemt Hij weg; en elke rank die vrucht draagt, reinigt Hij, opdat zij meer vrucht draagt.”

Het gaat er hierbij om dat jij en ik dicht bij Jezus blijven én vrucht dragen. Om vrucht te dragen moet je in actie komen naar het voorbeeld van Jezus. Dat sluit goed aan bij de missie die kerken hebben vandaag de dag en het doel van Er op uit! dat kinderen actief de Bijbel ontdekken en groeien in geloof.

Graag komen wij bij jullie op bezoek om Er op uit! te presenteren en de druivenstruik af te leveren.

Bestel nu de gratis druivenstruik + les + presentatie van het Er op uit!

Voor de presentatie nemen we contact op voor verdere afstemming.

 

Meldt je aan als ‘Proef’ kerk

50 lessen proeven tegen gereduceerd tarief. Voor € 100 (i.p.v. € 250) kan een kerk een half jaar kennismaken

Tevens ontvangt de kerk een druivenstruik.

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers.

NederlandsEnglish
Naar boven