09-11-2018 | 10 ‘proef’ kerken gezocht

Kinderwerk Er op uit! zoekt 10 ‘proef’ kerken. Kerken die Er op uit! een half jaar willen proberen en ‘proeven’ tegen een gereduceerd tarief. De lessen starten ieder jaar in januari, omdat we toewerken naar het Paasfeest en de start van een nieuw moestuinseizoen. (De methode kan ook gebruikt worden zonder moestuin.)

De kerken maken een half jaar kennis met het interactieve kinderwerk voor € 100, in plaats van € 250. Tevens ontvangen deze kerken een druivenstruik om te poten in het eerste jaar. Deze actie is geldig voor de eerste 10 kerken die zich aanmelden voor 31 december 2018. Het kinderwerk is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (groep 3 tot en met 8).

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers, zodat ze toegerust kunnen beginnen. Als er behoefte is aan extra begeleiding kan dat vaak telefonisch afgehandeld worden.

Aanmelden voor deze actie kan via het formulier hieronder in de maanden november en december 2018. Heeft u nog vragen, bel gerust naar Ronald Blonk op het nummer 06-48 12 70 82, zodat hij u meer kan vertellen. Telefonisch aanmelden kan natuurlijk ook bij Ronald.

Foto Pixabay.com

Er op uit! heeft het kinderwerkprogramma ontwikkeld bij de 40dagenkalender van Tear. 

Vier prachtige lessen die toewerken naar Pasen, voor zowel de onder- als de bovenbouw.

Ze zijn gratis beschikbaar!

Klik op de afbeelding om naar de site van Tear te gaan en ze te downloaden.

NederlandsEnglish
Naar boven