09-11-2018 | 10 ‘proef’ kerken gezocht

Kinderwerk Er op uit! zoekt 10 ‘proef’ kerken. Kerken die Er op uit! een half jaar willen proberen en ‘proeven’ tegen een gereduceerd tarief. De lessen starten ieder jaar in januari, omdat we toewerken naar het Paasfeest en de start van een nieuw moestuinseizoen. (De methode kan ook gebruikt worden zonder moestuin.)

De kerken maken een half jaar kennis met het interactieve kinderwerk voor € 100, in plaats van € 250. Tevens ontvangen deze kerken een druivenstruik om te poten in het eerste jaar. Deze actie is geldig voor de eerste 10 kerken die zich aanmelden voor 31 december 2018. Het kinderwerk is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (groep 3 tot en met 8).

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers, zodat ze toegerust kunnen beginnen. Als er behoefte is aan extra begeleiding kan dat vaak telefonisch afgehandeld worden.

Aanmelden voor deze actie kan via het formulier hieronder in de maanden november en december 2018. Heeft u nog vragen, bel gerust naar Ronald Blonk op het nummer 06-48 12 70 82, zodat hij u meer kan vertellen. Telefonisch aanmelden kan natuurlijk ook bij Ronald.

Foto Pixabay.com

Meldt je aan als ‘Proef’ kerk

50 lessen proeven tegen gereduceerd tarief. Voor € 100 (i.p.v. € 250) kan een kerk een half jaar kennismaken

Tevens ontvangt de kerk een druivenstruik.

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers.

NederlandsEnglish
Naar boven