De organisatie

Vrijwilligers met specialistische kennis

De methode is tot stand gekomen door de inzet van vrijwilligers die hun expertise hebben ingezet. Er is dank verschuldigd aan heel veel mensen die hun vrije tijd hebben ingezet om mee te werken. God voorziet in mensen met talenten, met doorzettingsvermogen en creativiteit. Hierdoor ontstaat een gevarieerd en uniek lesprogramma.

Naar de toekomst toe hopen we dat Er op uit! verder ontwikkeld kan worden uit de afdrachten door de gebruikers. Op dit moment zijn we echter grotendeels afhankelijk van persoonlijke giften. Voor informatie om financieel te investeren in de jongste van Gods Koninkrijk, klik dan op de volgende link en wordt partner.

Er op uit! is een onderneming

De organisatievorm voor Er op uit! is een onderneming. De onderneming Er op uit! heeft geen winstoogmerk. De onderneming werkt volgens het principe van een Kingdom Company. Dat wil zeggen dat alle middelen die worden ontvangen ten behoeven van Er op uit! worden ingezet. Wanneer de methode voldoende betalende gebruikers heeft om volledig hieruit onderhouden te worden, zullen we onderzoeken of het nuttig is een stichting op te richten.

Als je hier vragen over hebt, dan kun je die stellen aan Ronald Blonk.

Aanmelding ‘Proef’ kerk

Kinderwerk Er op uit! zoekt 10 ‘proef’ kerken die Er op uit! een half jaar willen ‘proeven’ tegen een gereduceerd tarief.

Voor € 100 (i.p.v. € 250) kan een kerk een half jaar lang kennismaken met Er op uit!. Tevens ontvangen deze kerken een druivenstruik om te poten in het eerste jaar. Het kinderwerk is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (groep 3 tot en met 8).

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers, zodat ze toegerust kunnen beginnen. Als er behoefte is aan extra begeleiding kan dat vaak telefonisch afgehandeld worden.

Deze actie is geldig voor de eerste 10 kerken die zich aanmelden voor 1 juli 2019.

NederlandsEnglish
Naar boven