Contact

Direct contact

Projectleider Ronald Blonk beantwoord graag je vragen. Je kunt hem per e-mail bereiken via ronald@kinderwerkeropuit.nl, via de telefoon op 06-4812 7082 of via onderstaand contactformulier.

Kinderwerk Er op uit! | Lienden | KvK: 62622439‘Proef’ lessen aanvragen

We hebben een lespakket beschikbaar welke je gratis kunt aanvragen met via het contactformulier. We horen graag wat je van de lessen vindt.


‘Proef’ kerken gezocht – Druivenstruik actie

Iedere kerk waar wij Er op uit! mogen presenteren bieden wij een Druivenstruik aan + een les over ‘de ware Wijnstok’. Wij komen graag langs om aan de kinderwerkers te vertellen over Er op uit! Wij doen dit in workshop vorm, waarbij we tips en tricks geven voor de kinderwerkers, zodat ze de boodschap beter kunnen laten landen bij de kinderen.

Tot 1 juli 2019 bieden wij nieuwe kerken die zich aanmelden het eerste halfjaar tegen gereduceerd tarief aan. Klik hier door naar deze actie.


Nieuwsbrieven

Via de kwartaal nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van Er op uit! Abonneren kan door je in te schrijven via het contactformulier.

Aanmelding ‘Proef’ kerk

Kinderwerk Er op uit! zoekt 10 ‘proef’ kerken die Er op uit! een half jaar willen ‘proeven’ tegen een gereduceerd tarief.

Voor € 100 (i.p.v. € 250) kan een kerk een half jaar lang kennismaken met Er op uit!. Tevens ontvangen deze kerken een druivenstruik om te poten in het eerste jaar. Het kinderwerk is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (groep 3 tot en met 8).

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers, zodat ze toegerust kunnen beginnen. Als er behoefte is aan extra begeleiding kan dat vaak telefonisch afgehandeld worden.

Deze actie is geldig voor de eerste 10 kerken die zich aanmelden voor 1 juli 2019.

NederlandsEnglish
Naar boven