Kinderwerk Er op uit! in beeld

Bijbelgetrouw

Gods Woord staat centraal. Daar geloven wij in. Dit vormt de basis van ons kinderwerk.

De Here Jezus staat centraal

De kinderen gaan op een ontspannen manier ontdekkend leren hoe onze Here Jezus de vervulling is van het Woord. Je helpt de kinderen een levende relatie met de Here Jezus te ontwikkelen.

De Bijbel rond

Zowel in de midden- als de bovenbouw gaan de kinderen in drie jaar de Bijbel rond op hun eigen niveau. Daardoor ontdekken ze iedere keer weer een stukje van Gods plan.

Brengt geloof in de praktijk

Met de Xpedities (thuis-opdrachten) gaan de kinderen doordeweeks aan de slag met wat ze hebben ontdekt. Tijdens de les brengen ze het geloof in praktijk door: het bezoeken van eenzamen, uitnodigen van vriendjes, uitdelen van groenten uit de moestuin, geld inzamelen voor projecten, etc.

Kant-en-klaar

Een volledig digitale methode met een helder overzicht van alle lessen. Korte voorbereidingstijd (30 tot 60 minuten). Een vaste lesstructuur: een lesdoel, Bijbelverhaal, twee verwerkingen en coördinators-documenten. Per half jaar informatiebrieven voor ouders en kinderwerkers.

Voor (oudere) meisjes én jongens

Meisjes en jongens leren op een verschillende manier. De lessen creëren een motiverende leeromgeving voor ieder kind. De ontdekkende manier van leren en de vertalingen naar de praktijk, maakt de lessen zeer geschikt voor de bovenbouw.

Voor alle kinderwerkers en iedere kinderdienst

Deze methode ondersteunt beginnende kinderwerkers en geeft ervaren kinderwerkers flexibiliteit en ruimte om de les zelf samen te stellen. Met de verschillende componenten kun je voor iedere kinderdienstlengte een inspirerende les samenstellen.


Deze methode is interkerkelijk van opzet en laat de Bijbel spreken

Kinderwerk Er op uit! is lid van Missie Nederland

Bekijk het lesrooster overzicht
The English version


Kinderwerk Er op uit! laat kinderen groeien in geloof.

Nederlands Nederlands English English
Nederlands Nederlands English English