Samenwerking met stichting Comité Gemeentehulp Israël

Zowel CGI als Er op uit! zien het als hun taak om de kerk in Nederland bewust te maken dat Gods plan met het Joodse volk en het land Israël niet klaar is. CGI richt zich hierbij op de volwassenen. Er op uit! richt zich op de kinderen tussen 6 en 12 jaar oud.

CGI ondersteunt Messiaanse gemeenten in Israël met middelen en gebed. Inmiddels bestaan er vijftig gemeentebanden tussen gemeenten in Nederland en Messiaanse gemeenten in Israël.

De samenwerking kan op de volgende manieren vruchten gaan opleveren. CGI heeft contacten met vele gemeenten in Nederland en Israël (Messiasbelijdende gemeenten) en kan kindergroepen aan elkaar verbinden zodat Er op uit! gemeenten kunnen gaan sparen en bidden voor kindergroepen in Israël. En wie weet wat daar verder uit voort kan komen.

Kijk op www.cgi-holland.nl

Aanmelding ‘Proef’ kerk

Kinderwerk Er op uit! zoekt 10 ‘proef’ kerken die Er op uit! een half jaar willen ‘proeven’ tegen een gereduceerd tarief.

Voor € 100 (i.p.v. € 250) kan een kerk een half jaar lang kennismaken met Er op uit!. Tevens ontvangen deze kerken een druivenstruik om te poten in het eerste jaar. Het kinderwerk is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (groep 3 tot en met 8).

De aanbieding is inclusief een introductie seminar met veel handvatten voor de kinderwerkers, zodat ze toegerust kunnen beginnen. Als er behoefte is aan extra begeleiding kan dat vaak telefonisch afgehandeld worden.

Deze actie is geldig voor de eerste 10 kerken die zich aanmelden voor 31 december 2018.

NederlandsEnglish
Naar boven