03-06-2021 | Help mee de lessen beschikbaar te maken voor Afrika

Project Malawi

We willen de methode wereldwijd verspreiden. Sinds juli 2020 worden in het Engels vertaalde lessen gebruikt in Malawi. De kinderwerkers en kinderen zijn heel enthousiast. Lees meer>>>
Daarom zijn we de methode momenteel in zijn geheel in het Engels aan het vertalen met een team van drie professionele vertaalsters.

Iedere les kost ongeveer € 50 om te vertalen. Honderden documenten zijn inmiddels vertaald. Om de laatste 100 lessen te kunnen vertalen hebben we nog € 5.660 nodig voor de zomer.

Aanpassing op lokale situatie

Na het vertalen begint de grote klus van het aanpassen van de lessen op de Afrikaanse situatie. De projectleiding van dit project vergt € 800 per maand.

Hoe kun je geven

Giften kun je overmaken naar: Stichting Er op uit
IBAN: NL49 RABO 0364 4526 17
BIC: RABONL2U of RABONL2UXXX
Mededeling: 200 Ontwikkelfonds vertaling en aanpassing

Stichting Er op uit! heeft de ANBI status, waarmee giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

Geïnformeerd blijven

Wanneer je partner wordt, dan houden we je op de hoogte met een nieuwsbrief die eens in het kwartaal per email wordt verzonden. Eens per maand versturen we een gebedsmail. Wanneer je interesse hebt in een van beide, dan horen we het graag.

Het contactformulier: Geef aan waarover je informatie wilt en hoe wij je kunnen bereiken. Wij zullen dan spoedig contact opnemen.

    Nederlands Nederlands English English
    Nederlands Nederlands English English