24-04-2020 | Kinderwerkmethode Er op uit! stelt methode open voor gezinnen in Corona tijd

In deze tijd van Corona zijn er geen kinderdiensten. Dit is een groot gemis voor de kinderen in deze onzekere tijd. Het is belangrijk om juist in deze tijd met je kind in gesprek te zijn over God. Er op uit! stelt daarom zijn kinderwerkprogramma gratis ter beschikking voor ouders, zodat ze op natuurlijke wijze hun geloof met hun kinderen kunnen delen.

Vertrouwen op God in moeilijke tijden

De onderwerpen die nu in de lessen naar voren komen tot de zomervakantie is de geschiedenis van Abraham. Abraham had ook grote uitdagingen om te blijven geloven in Gods beloften in moeilijke omstandigheden. De lessen bieden goede aanknopingspunten om met de kinderen over de gevolgen van de Corona crisis te spreken en te leren vertrouwen op God.

Methode geschikt voor gezinnen

Er op uit! wordt door verschillende gezinnen al langere tijd gebruikt. Ze zijn zeer enthousiast over de creatieve verwerkingen die je als gezin vaak eenvoudig kunt uitvoeren.www.kinderwerkeropuit.nl/thuisonderwijs

Eenvoudig registreren

Ouders kunnen zich eenvoudig registreren hier te klikken en de lessen daarna direct gebruiken. Een registratie geeft recht op 8 weken gratis lessen. Er zijn lessen in twee leeftijdscategorieën: groep 3-5 en groep 6-8.

    * = verplicht veld
    Nederlands Nederlands English English
    Nederlands Nederlands English English