Lespakketten over Pasen, Pinksteren en de Najaarsfeesten voor kinderen

Kinderen leren meer over de Bijbelse feesten via Kinderwerk Er op uit!

.

Kinderwerk Er op uit! biedt de serie ‘De Bijbelse feesten vieren’ aan met daarin de feesten Pasen, Pinksteren en de Najaarsfeesten. Uniek aan deze lessen is: dat de kinderen laten ontdekken dat de oorspronkelijk Joodse feesten allemaal verwijzen naar de Here Jezus. Er op uit! biedt lespakketten aan voor kerken, gemeenten, scholen en jeugdclubs. In een aantal lessen werken de kinderen toe naar de Bijbelse feesten. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en onderverdeeld in 2 groepen: groep 3-5 en groep 6-8 van de basisschool. Lessen series zijn afzonderlijk te koop. Bestudeer met de kinderen de feesten en leer hen meer over de Bijbel op een speelse manier.

Drie thema’s

De Bijbelse feesten zijn onderverdeeld in drie thema’s die weer afzonderlijke lespakketten hebben. Lees meer details hierover op de afzonderlijke pagina’s en bestel het lespakket dat jullie nu aanspreekt op deze pagina’s.

Samen met de kinderen in de kerk of gemeente kun je aan de slag.

Over de kinderwerk methode

Kinderwerk Er op uit! is er voor kinderen van 6-12 jaar en ondersteunt de kinderwerkers in het uitleggen van Bijbelse en Joodse thema’s op een creatieve manier. Kartrekker en oprichter van de methode is Ronald Blonk die in 2015 hiermee begon. Inmiddels zijn er ruim 250 lessen ontwikkeld. Meer informatie over de hele methode is te vinden in het rooster van de methode.


Trefwoorden: Pinksterfeest, Wekenfeest, Sjavoeot, Pinksteren, vieren, kinderen, kinderwerk, methode, kerk, gemeente, kinderkerk, Er op uit, lesmethode, thema lespakket, lespakketten, 2e pinksterdag, pinksterverhaal, thema, pinksterverwerking, kinderpinksteren, kinderpasen, kindernajaarsfeesten, Sjavoeot, Bijbel, Joodse feesten, Bijbelse feesten, feest, creatief kinderwerk, kinder werk, Trompettenfeest, Grote Verzoendag, Loofhuttenfeest, Heilige Geest, kinderwerk, kinderwerk kerk, timotheus, christelijk kinderwerk, kinderwerkmethode, creatief, lessen, Heilige Geest, uitstorting, tongen, vuur, tongentaal, Abraham, Genesis, Exodus, Vieren, Jezus, Jeshua, Adonai, Pinksteren voor kinderen. Pinksterverwerkingen, lespakketten, woestijntocht, verbondssluiting, nageslacht, verbond, 1e pinksterdag, 2e pinksterdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, pinksterweekend, knutselen, pinksterkleurplaat, pinksteren 2020, Pasen 2020, Xpeditie, Pasen, Pinksteren, Paasweekend, Pinksterweekend, 1e paasdag, 2e paasdag, 1e pinksterdag, 2e pinksterdag, Paaswerkje, Pinksterwerkje

Nederlands Nederlands English English
Nederlands Nederlands English English